Nuran Eliaçık

Nuran Eliaçık

Türkçe
Aşk hayatında seni neler oluyor? Peki gelecekte neler olacak öğrenmek için bekleme. Hemen kahve falını bana at. Sesli şekilde mesajına cevap vereceğim.
Uzmanlarımıza, adınızı, burcunuzu, yaşınızı, mesleğinizi ve sormak istediğiniz soruları yazınız. Falınız size yazılı olarak gelsin!

Randevu Al

30 dk Telefonda Rune Falı

Rune Falı, kadim eski bir fal türüdür. 24 takım yıldızının enerjisine sahiptir. işlerin ters gitmemesi veya atılan bir adım, alınacak olan bir karar hakkında doğru bilgi almak için geleceğe yönelik olan bir fal türüdür. Randevunuzu alın, o gün ve saatte falınıza bakılsın. Falın bedeli 900 kredidir.İster kredilerinizle ister Dolar olarak ödeme yapabilirsiniz.
Süre 30 Dk.
$25

Hakkımda

Merhaba ben Nuran,  ailemden gelen güçlü hislerim ve derin ilmimle hayatınıza ışık olmak için burdayım. Hayat akışında fark edemediğimiz olumsuzluklar, bazen dışarıdan bir göze ihtiyaç duyar, yaptığım olumlamalar, enerji çalışmaları kahve ve iskambil falı ile dışardaki gözünüz olacağım.

Yorumlar

..
29 Temmuz 2020
Cok tatlı bir kadın, kesinlikle baktirin.. Tesekkur ediyorum ablacım..
26 Haziran 2020
Harikasın:):):)
25 Haziran 2020
çok memnun kaldım çok iyi geldiniz
3 Haziran 2020
ABLAM BENİM, SEN NASIL HER ŞEYİ KELİMESİ KELİMESİNE BİLMİŞ, GÖNLÜMDEN GEÇEN OLACAKLARI BİRE BİR SÖYLEMİŞSİN.. GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKITTIN ŞARIL ŞARIL MUTLULUKTAN, RABBİM SENDEN RAZI OLSUN. BU DEVİRDE SENİN GİBİ DOSDOĞRU KONUŞAN KALDI MI YAA :) İNŞALLAH YİNE GÖRÜŞÜRÜZ ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM ;))) :***
31 Mayıs 2020
Eski sevgilim ve ilişkim hakkında dedikleriniz çok doğru gelecek için dedikleriniz de umarım çıkar teşekkür ederim. detaylı ve akılda soru kalmayacak şekilde bakıyorsunuz
27 Mayıs 2020
Saka mi bu? Dalga mi geciyorsunuz yoksa burada yorumlar falan yalan mi, insan mi dolandiriyorsunuz? Tek bir kotu yorum olmamasini simdi anliyorum. Bunu da yayinlamazsiniz muhtemelen ama tum sosyal medyada -ki binlerce takipcim var, bahsedecegim. Ayni cumleyi arkasindan tutup onune getirmis, onunden tutup arkasina koymus. Cocuk mu kandiriyorsunuz siz? Su fali burada paylassam okuyan guler. Parami geri istiyorum!
19 Mart 2020
Bakımları içten ve samimi çok beğendim.
16 Mart 2020
Nuran efsanesin gerçekten. Başka birşey dememe gerek yok.
16 Mart 2020
Tek kelimeyle müthiş fal bakıyor
15 Mart 2020
Bence müthiş başka söze gerek yok
15 Mart 2020
Gerçekten danışılması gereken bir yorumcu
15 Mart 2020
İsabetli ve mükemmel bir fal bakıyorsun diğer dediklerini de yapacağım muhakkak
15 Mart 2020
Hem detaylı fal bakıyor hem de isim vermeden nokta atışı isabet yapıyor
15 Mart 2020
Etkileyici ve güzeldi
14 Mart 2020
Gayet uzun ve açıklayıcı yorumdu teşekkür ediyorum
14 Mart 2020
Gerçekten harika bakıyorsunuz nuran hanım
14 Mart 2020
Mükemmel
14 Mart 2020
Nurancığım ellerine sağlık canım
13 Mart 2020
Yüreğinize sağlık güzel bir bakım oldu
12 Mart 2020
İçten samimi bir insan
12 Mart 2020
Nasıl bir fal deneyimi yaşattın bana abla müthissin
11 Mart 2020
Çok uzun detaylı ve gerçekten hissilerini katarak yorum yapmışsın abla teşekkür ederim
11 Mart 2020
Cok cok iiyi
11 Mart 2020
Nokta atıştı nuran bayıldım süpersin
11 Mart 2020
Nurann seni çok seviyorum her gün her saat seni dinlemek istiyorum sesinin huzur verişi söylediklerinin doğrulukları mükemmelsiiiin
10 Mart 2020
Süperrdii
8 Mart 2020
süper bakıysnuz sankı heran benı isledınız gıbı yıllarca nasıl bılıysnuz bukadar seyi muhtesem tek kelımeyle...asla ınanmasdm böyle seylere ama sizin gıbısi yok
2 Mart 2020
Tarih verdi ve tam tamına o günde aramaz denilen kişi aradı.
1 Mart 2020
Olumlu konuşmaları ve ben hiç bişey demeden herşeyi söylemesi inanması güç değil
29 Şubat 2020
Nuran dediyse olur
24 Şubat 2020
Çoğu şeyi bildin teşekkür ederimmm sevgiler..Söylediklerinin gerçekleşmesi dileğimlee.
20 Şubat 2020
Acida olsa gercekler tesekkr edeirm. bazen kısa olabiliyor
2 Şubat 2020
Nuran hanım'a yazılı fal ilettim ama sesli mesaj geldi çok mutlu oldum. Gerçek falcının canlı sesini duymak keyifliydi. Yazaraktan daha güzel. Teşekkürler!
29 Ocak 2020
Nuran hanım'a yazılı fal attım. Biraz kısa geldi cevap ve haliyle sorduğum her soruya tatminkar cevap alamadım.
29 Ocak 2020
11 Temmuz 2020
28 Haziran 2020
29 Şubat 2020